Hør prædikener

GUDSTJENESTEFORMER

Klassisk gudstjeneste

Alt det man kender en gudstjeneste for er til stede i Kirken ved Søernes klassiske gudstjeneste. Her vil du finde sange, prædiken, nadver og børneindslag. Ligesom der vil være forskellige indslag i gudstjenesten som fx. Åben mikrofon mm. Klassisk gudstjeneste afsluttes altid med frokost.

Lovsangsgudstjeneste

Sang og musik er det toneangivende i en lovsangsgudstjeneste. Undervejs vil der også blive plads til forkyndelse på forskellig vis som fx: Andagter, vidnesbyrd og korte prædikener. En lovsangsgudstjeneste summer af liv og musik.

Familiegudstjenester

Til en familiegudstjeneste er familien i centrum. Alt i gudstjenesten er derfor rettet mod medlemmerne i familien. Lille Ole med sin sut, Sabrina i prinsessekjolen og farbror Hans der med årene er blevet skallet. Ja selv farmor og farfar er velkommen. Familiegudstjenesten ønsker på en enkel og ligefrem måde at formidle det bibelske budskab til familien.

Basic Gudstjenester

Stille og roligt. Til Basic gudstjenester er tempoet sat ned og fordybelse, refleksion og ro er målet. Her er det den lange missionshustradition, der er i højsædet med plads til den dybdegående prædiken. Sange og musik vil i stil være klassisk og traditionelt ligesom liturgien. Basic handler om at dvæle ved det basale i kristenlivet.

Temagudstjeneste

Er der fest så lad der være fest. En temagudstjeneste kan være en fastelavnsfest eller julefest med sang og dans omkring juletræet. Temagudstjeneste kan også være et tema, som er oppe i tiden, der bliver belyst i forhold til den kristne tro. Det kan også være en gudstjeneste, der linker til større arrangementer i Silkeborg fx Riverboat eller Ildfest Regatta.