Ansatte og ledelse

PRÆST

Peter Rask

Peter Rask

Jeg blev færdig med at læse teologi på Københavns universitet i 2002 og blev herefter ansat i Luthersk Missions Unge, først som evangelist og siden som ungdomskonsulent. Det var under en studierejse til USA i 2008, at jeg for alvor fik lyst til at arbejde lokalt og tjene en menighed med de evner, Gud har givet mig. Da jeg i januar 2011 blev ansat som præst i Kirken ved Søerne i en 50% stilling, var det en drøm, som gik i opfyldelse. I takt med at kirken voksede, blev min stilling opgraderet til 100%.

Arbejdsmæssigt er jeg optaget af at forkynde Guds ord på en måde, så det skaber tro og udfordrer til mission blandt de mennesker, vi omgås til dagligt. Sjælesorg fylder også en del i mit job, og jeg oplever det som et stort privilegium at få lov til at vandre tæt sammen med mennesker i deres glæder og sorger.

Jeg er gift med Anne Marie, som er praktiserende læge i Herning, og sammen har vi 3 børn: Iben, Thea og Astrid, hunden Kurt samt katten Tulle. Min fritid bruger jeg på at følge lidenskabeligt med i sport (særligt OB og New England Patriots), læse bøger, se film og andet kristent arbejde i Luthersk Mission og Kristeligt Forbund for Studerende.

FRIVILLIGKOORDINATOR I KVS

Maria Pahus

Maria Pahus

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med det en tid primært i Aarhus. Sideløbende har jeg været engageret i både LMU og senere hen også i LM med foreningsarbejde. Grunden til at jeg har engageret mig i foreningsarbejdet er, at jeg synes, det er vigtigt at nå andre mennesker med evangeliet, men også at de som allerede har hørt, det må blive bevaret i troen.

Nu er jeg frivilligkoordinator i Kirken Ved Søerne, og dermed forsøger jeg at skabe mig et overblik over hvilke ressourcer, der findes i kirken. Mit arbejde består også i at være leder i kirkens teenklub, hvor vi mødes med en skøn flok teenagere. Derudover besøger jeg LM’s børneklubber i Silkeborg og Voel.

Jeg sidder med ved forskellige møder og udvalg og forsøger at holde mig orienteret om, hvordan det går i de forskellige arbejdsfællesskaber, der findes i kirken. En vigtig del af mit arbejde består i at være en ressourceperson for kirkens tovholdere for de frivillige, så de trives i deres opgave. En del af min tid bruger jeg også på samtaler med forskellige af kirkens medlemmer.

På privatfronten er jeg gift med Kim, som er lærer på Hedemølle Efterskole, og vi har to piger: Ida og Sara. I min fritid læser jeg, spiller spil med familien, hygger og går tur med veninder.

KIRKENS LEDELSE

Tilsynsråd

Formand: Keld Myhre
Næstformand: Ole Malmgaard
Finn-Arne Munk
Thomas Rasmussen
Filip Lundberg
Jonatan Larsen
Præst: Peter Rask

Menighedsråd

Daglig leder: Anders Bitsch
Næstformand: Margit Andersen
Kasserer: Morten Bech-Lønborg
Inge Andreasen
Sine Steengaard Jensen
Gitte Pedersen