Band

BAND

I Kirken ved Søerne har vi et lovsangsband, hvis opgave er at lede menigheden i lovsang.
Lovsangen er ikke bare fyld i gudstjenesten, men en fantastisk måde at prise og takke Gud for hans storhed og kærlighed, og det at vi synger sammen giver samtidig en fællesskabsfølelse, hvor vi sammen ærer Gud med sang og musik.

Bandet består af klaver, akustisk og elektrisk guitar, bas, trommer, sangere.
Der er indtil flere musikere på hvert instrument, så det er ikke et fast band, men der er plads til udskiftning, og nye er altid velkomne. Det, at der er flere musikere til samme instrument, gør også, at bandmedlemmerne ikke behøver at medvirke hver søndag.
Vi forsøger, at der er en vekslen mellem gudstjenester, hvor der er fuldt band og nogle, hvor der er få instrumenter på.

Søndagens band mødes onsdag aften fra kl. 19-21 og øver søndagens program igennem og beder sammen. Derudover mødes bandet en time inden gudstjenestestart og øver igen.

Vi vil altid gerne have flere med til at lede lovsangen, og hvad enten man synger, spiller guitar, bas, trommer, banjo, sav eller noget helt andet er der helt sikkert brug for dig og dine nådegaver.

Hvis du er interesseret i sang og musik og gerne vil høre mere om lovsangsbandet, er du meget velkommen til at kontakte lovsangsleder:
Daniel A. Bjerregaard
danielahlefeldt@gmail.com